newmicros.net

Home > Openoffice Error > Openoffice Error Loading Basic Of Document Dialog Xlc

Openoffice Error Loading Basic Of Document Dialog Xlc

OpenOffice.org Issue Tracker #59890 OpenOffice.org Issue Tracker #89207 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug. The "clean" solution is to completely removing the 1.x installation before installing the new 2.x. The last one by OB sounds learned but is chinese to non- experts like me. Reset it. have a peek at this web-site

to fix this error, rename your user profile (e.g. Mail about any other subject will be silently ignored. Perhaps this was soemthing that was taken out of openoffice. General input/output error.

Bug Watch Updater (bug-watch-updater) on 2009-01-08 Changed in openoffice: status: Unknown → In Progress KevinM (kevbert1) wrote on 2009-03-17: #22 OO error screenshot Edit (8.2 KiB, image/png) I've just had this Tyler Rusk (tdrusk) wrote on 2010-06-29: #23 This bug is present in Lucid as well. Darn stupid sessions. Please Note: this e-mail address is only for reporting problems with Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla.

  • Let's see if the problem still occurs at all.
  • Comment 8 mhrichter 2007-09-24 20:50:47 UTC I made the mistake of saying to upgrade from OO 1.1 on my initial install, and this error pops up every time I run an
  • It showed up when just starting the system after downloading.
  • Run LibreOffice ...
  • im- port Basic libraries from user_old.
  • Run LibreOffice ...
  • It is just an annoyance.
  • Click here for help how to do that.
  • Steve's analysis appears accurate for my account.
  • Removing these entries manually solves the problem.

Changed in openoffice.org: importance: Undecided → Medium milestone: none → ubuntu-8.04 status: Incomplete → Confirmed Steve Langasek (vorlon) wrote on 2008-04-05: #8 broken auto-generated version of script.xlc Edit (2.2 KiB, text/html) in OS X Lion, you're likely doing: cp /Applications/LibreOffice.app/Contents/presets/basic/dialog.xlc ~/Library/Application\ Support/LibreOffice/3/user/basic/dialog.xlc edit flag offensive delete link more add a comment Question Tools Follow 2 followers subscribe to rss feed Stats Asked: In case of problems with the functioning of Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla, please contact [email protected] Hi there!

So my conclusion: - The bug seems to be located in OOo1.1.1 (perhaps still appearing later, since I updated to every new version) - the new installation of Basic/Dialog Libraries in You did not mention which error message you get exactly but I assume that the Office cannot find a script.xlb and/or dialog.xlb file inside a library that does not exist (any MS Windows 10 - AOO 4.1.2 - LibreOffice 5.1.3.2If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] news General input/output error.

I too love Libre Office and have this error as well. No additional change needed. Reason: Only users are ef- fected that still have a OOo 1.x user installation and try to migrate the user data to a newer version. Something should be done.

I've used this document before with no problems and have not used MS Excel on it to modify or open it at all prior to getting this error (since last time https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=122238 The final version of OOo 2.4.0 should be in Hardy in a few days, I am working on it currently. There you will find some paths pointing to your user installation, e.g. The splash screen says openoffice 2.3, but the about says 2.4.

Finally OOo loaded without any problem. Check This Out In this case the path to the basic scripts is unchanged pointing to the "invalid" old installation directory of the 1.x version. If so it may be an issue with new versions of OpenOffice not upgrading user settings properly. To give some more details: The problem is that two files that are part of the user installation - for a unknown reason - contain wrong entries pointing to a non

And deleted the old ~/.openoffice.org directory. ML, Carolyn Berger [email protected] edit retag flag offensive reopen merge delete Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp close date 2015-10-17 15:33:10.250904 Board index The team • Delete all board cookies • All times are UTC + 1 hour [ DST ] Forum powered by phpBB © phpBB Group By any use of Source See Below.

You can see my signature below that I'm using Windows Vista, but again, this problem is one that just came up out of the blue, so to speak.Thanks much, I appreciate Christopher M. Home | New | Browse | Search | [?] | Reports | Requests | Help | NewAccount | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla –

User community support forum for Apache OpenOffice, LibreOffice and all the OpenOffice.org derivatives Skip to content Advanced search Board index Change font size FAQ Register Login Information The requested topic does

Penalver (penalvch) on 2011-06-05 Changed in openoffice.org (Ubuntu): importance: Medium → Low Björn Michaelsen (bjoern-michaelsen) on 2011-09-15 Changed in openoffice.org (Ubuntu): status: Triaged → Won't Fix Björn Michaelsen (bjoern-michaelsen) wrote on Same sequence of upgrading. For those afflicted, *every time* they launch OO, they get an alarming and uninformative dialog. You can learn more about this functionality at https://wiki.ubuntu.com/ReportingBugs .

Same problem.(2) Completely uninstalled OO using IOBit Uninstaller. You get the error message because there really *is* an error. General input/output error. http://newmicros.net/openoffice-error/openoffice-error-in-writing-sub-document.html DanW (launchpad-daniel) wrote on 2008-09-18: #19 Brian's solution worked for me, too.

Launchpad couldn't connect to OpenOffice.org Issue Tracker. (what does this mean?) Affecting: OpenOffice Filed here by: Chris Cheney When: 2008-04-26 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE Duplicates of this bug Bug #244337 Bug #518959 You are not directly subscribed to this bug's notifications. In /Basis/share/basic/ neither script.xlb nor dialog.xlb contain any entry with , but I found them within my user data at /OpenOffice.org/3/user/basic/ and removed the lines. But as mention you will have to recover your user settings then and e.g.

LibreOffice 3.4.4 (Ubuntu version) shows the same message twice: one referring to ~/.libreoffice/3/user/basic/dialog.xlc and the other referring to dialog.xli in the same directory. Summary: Error loading BASIC of document File //C:....../Appdata/Roaming/OpenOffice.o... TTL (supernova-2149) wrote on 2008-05-03: #14 I solved the problem for me by removing the line from the two files ~/.openoffice.org2/usr/basic/script.xlc and ~/.openoffice.org2/usr/basic/dialog.xlc. or (3) Replace dialog.xlc from user profile [path: see above] with dialog.xlc from program directory [path: ...\Program_Files\LibreOffice_3.5\presets\basic].

Mail about any other subject will be silently ignored. But I'd rather not have the error button. WORKAROUND: Start the program with the no logo switch via the Terminal: soffice -writer -nologo example.odt See original description Tags: migrateoootolo Edit Tag help AreYouEye (areyoueye) wrote on 2008-03-22: #1 openoffice I think a large fraction of your users are affected.

Comment 2 joerg.skottke 2005-12-30 13:03:38 UTC *** Issue 58534 has been marked as a duplicate of this issue. *** Comment 3 joerg.skottke 2005-12-30 13:24:11 UTC *** Issue 54822 has been marked Btw, anyone else miss the Projects functionality in Kate? It's a particular file, isn't it?Something in that document tries to call a macro which used to be in your profile (and clearing the profile can not restore something deleted).Tools>Customize>tab:EventsOption "Save And I simply refuse to remove correct error mes- sages.

So, is this a mistake in the installer? So a "clean removal followed by a clean install" does not work. Seeing all this I don't think that any further effort is justified. I'm not sure whether the content of the message is always the same, as I haven't really paid much attention to it, but it always at least starts with the same