newmicros.net

Home > Openoffice Error > Openoffice Error Getstorage Name No Content

Openoffice Error Getstorage Name No Content

Looking at past but reports, it looks like this was reported in 1.1.0, and then marked as resolved. This has not worked and I get the same error message. > > I have tried loading version 2.3.1 which was successful. Reply With Quote 01-07-2004,06:42 PM #7 hardcore View Profile View Forum Posts Registered User Join Date Jun 2003 Location MSU, Michigan Posts 286 well you can always un-emerge ooffice, then re-emerge http://www.oooauthors.org For OOo tips: http://openoffice.peschtra.com/ooo_tips_tricks.html To order OOo: http://openoffice.peschtra.com/distro/ooo_distro.html Next Message by Date: Re: undo save Alonso Acuna wrote: I need to retrieve an older saved version of my current spreadsheet. have a peek at this web-site

Comment 4 roijmh 2004-08-06 20:24:51 UTC I had the same error on an XP Home OS greetz Hans Comment 5 roijmh 2004-08-06 20:36:28 UTC Sorry the following is probably also helpful Once I click "OK" the app shuts down. Contact your system administrator. Description dilbot 2004-07-05 00:34:34 UTC I got the following error popup message opening up OpenOffice: >> Openoffice.org cannot be started due to an error in accessing the Openoffice.org configuration data. https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/FAQ/General/How_do_I_fix_the_internal_error,_Get_Storage:_No_Content%3F

Dan --------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: [hidden email] For additional commands, e-mail: [hidden email] « Return to Users | 1 view|%1 views Loading... The new files > work normally. > > The old files done with version 1.1.0 do not however and there is lots of > data I do not wish to lose. The upgrade to 2.x does not do it for you in case you want to keep the old one. * Did you solve your problem? That may give you many benefits including a fix to this problem.2.

  • Do others a favor: Post the solution* Visit OpenOffice.org Ninja (blog) and OpenOffice.org Ninja Wiki for news, previews, troubleshooting, etc.OOo 3.0.X on Fedora 9 + XP AndrewZ Volunteer Posts: 633Joined:
  • I can open some of my docs if I go back to the word format, but the older ones just open as a mess of letters and characters.Aparently the error is
  • The old files done with version 1.1.0 do not however and there is lots of data I do not wish to lose.
  • by chrisgilliead » Mon Jun 02, 2008 10:54 pm Thanks Andrew, the version I have is 1.1.4 and I cant seem to find the user config profile?The only place I can
  • The time now is 08:25 PM.
  • This problem is not fixed, and occurs in 1.1.1.
  • My .openoffice directory is in the /root directory not the /home/dale/ directory.
  • On Tue, 2005-06-14 at 16:15 -0700, Carl Shewmaker wrote: For the record, this is also a FAQ item and covered in the user guide.
  • In case of problems with the functioning of Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla, please contact [email protected]

But when I try to open OpenOffice.org 1.1.4 I get an error message, "OpenOffice.org cannot be started due to an error in accessing the OpenOffice .org configuration data. OpenOffice.org Documentation Co-Lead http://documentation.openoffice.org/ Thread at a glance: Previous Message by Date: Re: [moderated] bruce margolis wrote: I had previously purchased a cd of openoffice 1.1.2 and now I found out Your ~/.sversionrc file tells they should be under /home/chris/.openoffice/1.1.0, but they are not. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Ask Questions for Free! [discuss] GetStorage, name: "No Content! - Open Office / OpenOffice.org Following weekend thunderstorm had problems with lan and accessing internet, since mostly resolved. Ask a Question Sign up for Free 204 Experts currently online. Thanks.Ron OOo 1.X on Ms Windows XP Ronvanandel99 Posts: 1Joined: Sat Jun 14, 2008 6:15 pm Top Re: GetStorage,name: "No Content! OpenOffice.org Doentation Co-Lead http://doentation.openoffice.org/ --------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: org For additional commands, e-mail: org G.

I seem to recall that I had to run the installer as root and it worked fine. If you have a backup, restore it. The setup program failed Reply With Quote 01-08-2004,01:52 AM #9 hardcore View Profile View Forum Posts Registered User Join Date Jun 2003 Location MSU, Michigan Posts 286 do you have enough it says to go to download central and look for the latest build.

Therefore, one must have administrator rights and enable the option to view system directories in Explorer before using the Find function. http://osdir.com/ml/openoffice.questions/2005-07/msg00024.html Carl --------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: org For additional commands, e-mail: org Carl Reply With Quote 06-07, 09:06 PM #2 Re: [discuss] GetStorage, name: "No Content! I also think I ran the installer by clicking on the executable from konqueror, as root of course. Regards Jonathon -- OOo Tips (RSS) - http://mindmeld.cybersite.com.au/tips.rss OOo Knowledgebase - http://mindmeld.cybersite.com.au/ Cybersite Consulting - http://www.cybersite.com.au/ Training4Linux - http://www.training4linux.com --------------------------------------------------------------------- To unsubscribe, e-mail: org For additional commands, e-mail: org Jonathon Reply

Comment 8 mci 2005-01-14 14:06:04 UTC . Check This Out Reply With Quote 01-07-2004,03:56 PM #2 je_fro View Profile View Forum Posts Visit Homepage Moderator Join Date Oct 2002 Location Republic of Texas Posts 5,901 Hmm.. Visit us at #linuxn00b on irc.freenode.net <-yes, those are zeros. thanks, bruce

vvv Home | News | Sitemap | FAQ | advertise | OSDir is an Inevitable website.

Please Note: this e-mail address is only for reporting problems with Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla. I'm getting it in 1.1.1. Marking 31080 as a duplicate of 23220 and having 23220 marked as closed will just mean that the problem isn't addressed. Source Few of us will do as much for our fellow man as he has done. --Andrew Morton on RMS Reply With Quote 01-07-2004,04:18 PM #3 dboyer View Profile View Forum Posts

Closed as worksforme due to being not reproducible in a recent 680 build. The symptoms were isolated (corrupted Common.xcu file), but the cause was not determined in 23220. Please read your first answer. -- PLEASE KEEP MESSAGES ON THE LIST.

XP?

HTH, -- Peter Kupfer -- Using OOo since 'OO4 -- [email protected] Want to help? please have a look at issue 23220 there you can find at least two comments which may be usefull in your case: - Additional comments from rags Thu Feb 5 08:14:02 Need help in realtime? Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New?

Any idea what causes this? Apparently make sure you do not have /root/.sversionrc and /root/openoffice do no exist. In most cases, this file becomes filled with 0s. have a peek here It's been awhile since I've had to fiddle with it.

A new Common.xcu file is created, and the problem should disappear. 'Single-user installations:' Where OpenOffice.org is installed for a single user, this file is likely to be in the following path: To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Have a look at the OOo knowledgebase for a detailed answer to your error. when I went to the website and followed the directions to get the latest version, I can not find that download.

HTH, -- Peter Kupfer -- Using OOo since 'OO4 -- [email protected] Want to help?